10 неща в жените, които мъжете обожават и ги подлудяват

10 неща в жените, които мъжете обожават и ги подлудяват
23 Май 2018

Оказва се, че представителите на силния пол забелязват съвсем дребни неща от външния вид и поведението на нежния пол, при това почти на секундата. Те улавят фини детайли като тона на гласа и обръщат внимание дори на формата на високите  токчета на дамите.

Искаш ли да го зашеметиш още от мига, в който погледът му срещне твоя? Предлагаме списък с десетте най-важни качества, които всеки мъж намира за неустоими в жената.

1. Широка усмивка

Добре поддържаните и бели зъби са безспорен трамплин към ослепителната усмивка. За да я подчертаете и направите още по-привлекателна в очите на мъжете, просто повдигнете колкото ви е възможно по-нависоко нейните изящни ъгълчета. Според психолози усмихващата се жена предразпoлaга на подсъзнателно ниво мъжа към нея. Сигурно е обаче още едно - усмивката ни прави още по-красиви и магнетични.

2. Шия, деколте и голи рамене

Шията и деколтето винаги са се славели като едни от най-привлекателните части от женското тяло. Така че не ги крийте, а започнете да ги подчертавате, било то с тоалет с по-дълбоко деколте или с коса, вдигната на кок. Те със сигурност ще подчертаят вашата женственост и грация. Раменете карат силния пол да изпитва желание да ги прегърне. Блузата с широко деколте прави жената много секси.



3. Плътен и спокоен глас

Пискливият, твърде висок и силен глас отблъсква мъжете. Изследователите са категорични, че по-ниският, дълбок и кадифен тембър на гласа не само успокоява, но привлича и дори възбужда мъжете на сексуално ниво.

4. Самочувствие

Мъжете обожават жени със самочувствие. Те предпочитат да правят комплименти на жена, която знае своята цена, отколкото непрекъснато да уверяват несигурната в себе си жена, че си струва. Винаги показвайте и залагайте на силните си страни и бъдете сигурни, че така вашите слаби места ще му се сторят незначителни, ако изобщо е имал шанс да ги забележи.

5. Тоалет в червено

Всеки мъж има определена представа в главата си за това как изглежда неговата жена на мечтите. Стилът е част от цялостния образ на тази перфектна жена, с която искат да бъдат, така че не трябва в никакъв случай да бъде подценяван.

Според резултатите от проучване, в което на представители на силния пол били поднесени фотографии с жени с дрехи в червен цвят и такива, облечени в тоалети в други цветове, дамите в червено се оказали далеч по-привлекателни, бидейки оценени от мъжете като доста по-сексапилни от останалите. Явно червеното, независимо от избора на тоалет – е цветът, който влияе най-силно на сексуално ниво върху мъжете.

6. Бедра

Не е тайна, че жена с къса пола привлича далеч по-голям брой мъжки погледи върху себе си, отколкото тази, заложила на дългата. И това е напълно обяснимо, стига да знаете как да подчертаете и придадете финес и сексапил на краката си. Най-важното е да не забравяте едно "златно правило" – обувка на висок ток.

7. Сочни устни

Резултати от проучване в университета в Манчестър установили, че устните са най-привлекателните физически атрибути на жената. Неслучайно знаменитости като Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон се нареждат в челните места в списъка на най-атрактивните и секси дами в очите на мъжете. Други изследвания пък категорично потвърждават, че розовите и червени нюанси върху устните магнетизират и задържат вниманието на мъжа още по-дълго време

8. Контакт очи в очи

Очите са много повече от "прозорец" към душата. Те са и "врата" към сърцето на мъжа. Няма представител от силния пол, който да остане безразличен към впитите в него големи копнеещи женски очи. Ако сте влюбени, не се стеснявайте да загатнете за чувствата си пред обекта на вашия интерес. Той определено ще бъде привлечен не само от чара на изразителните ви очи, но и от самата вас.

9. Чувство за хумор и смях

Най-късият път към сърцето на някого със сигурност е смехът. И както жените могат да бъдат привлечени от не толкова привлекателен мъж, но такъв, който ги кара да се смеят, така и мъжете смятат смеха и чувството за хумор за изключително важни, когато избират своето момиче. Ако реагирате на ситуациите от живота с чувство за хумор и дори самоирония, бъдете сигурни, че той ще забележи и ще оцени вашето забавно отношение.

10. Позитивизъм

Позитивните хора винаги привличат. Така е и при връзките. Мъжете гледат на жените като на източник на щастие и ако вие покажете точно обратното, трудно бихте го привлекли. Добре е да споделяте своите проблеми, но се опитайте да го правите с позитивна гледна точка, така че той да разбере, че вашият мироглед съвпада с това, което той търси.

Прочетете още