Брад Пит се завърна под светлините на прожекторите

Брад Пит се завърна под светлините на прожекторите
Снимка: boyzoo
11 Януари 2017

До този момент Брад Пит избягваше всякакви светски изяви, откакто през лятото в семейните му отношения се настаниха конфликти и стана ясно, че с Анджелина Джоли се развеждат. Той направи своеобразно завръщане под светлините на прожекторите с появата си на бляскавата церемония по връчването на наградите „Златен глобус“ и се бе постарал да изглежда подобаващо добре.

53–годишният актьор бе една от големите изненади на наградите „Златен глобус“, които се състояха на 8-и януари. Организаторите на церемонията успяха да скрият изключително умело от всички участието на Брад в церемонията. Пит излезе на сцената, за да анонсира филма Moonlight, който спечели награда в категорията за драма.

Появяването му на сцената бе прието изключително възторжено и бе подкрепено от бурни аплодисменти на всички присъстващи звезди и колеги на актьора. Залата изригна силно в мига, в който той се качи на сцената. Ако съдим по реакцията им, можем да заключим, че Холивуд и гилдията подкрепят Брад и определено са на негова страна в очертаващата се като дълга и жестока битка с бившата му вече половинка Анджелина Джоли.

Прочетете още