Даниъл Крейг възнамерява отново да влезе в ролята на Джеймс Бонд

Даниъл Крейг възнамерява отново да влезе в ролята на Джеймс Бонд
Снимка: aaronvintage
6 Април 2017

Въпреки слуховете, че британският актьор Даниъл Крейг ще преустанови изявите си във филмите за Джеймс Бонд след четири изиграни главни роли в шпионската сага, той е бил убеден още веднъж да изиграе ролята на агент 007. Това ще бъде лента номер 25 за световния любимец измежду шпионите.

Снимка: filmhall

Крейг получил новата оферта от 150 милиона долара, след като много успешно работил напоследък с продуцентката на филмите за Бонд, Барбара Броколи, в театралната постановка "Отело". Критиката прие възторжено спектакъла, представен пред публиката в Ню Йорк.

В момента сценаристите Нийл Първис и Робърт Уейд, които написаха няколко сценария за ленти на Джеймс Бонд, работят над следващия филм за агент 007. Снимките по продукцията ще започнат в мига, в който Крейг даде категоричното си съгласие за предстоящия филм.

Снимка: mrs-evelyn-greenslade

Понастоящем 47-годишният актьор е вторият по "бондовски стаж" в шпионската сага. Той се превъплъти в култовия герой за първи път преди 11 години. Рекордьор засега държи Роджър Мур, който игра агент 007 в продължение на 12 години в рамките на седем филма.

През 2015 година Крейг беше споделил, че би предпочел да не играе отново ролята на Джеймс Бонд, тъй като снимките страхотно го изтощавали. Но през 2016-а актьорът изтъкна, че да играеш агент 007 е най-добрата работа на света.

Тагове: Кино

Прочетете още