Eма и Андрю отново заедно

Eма и Андрю отново заедно
Снимка: marvelousRoland
18 Август 2017

Звездите от "Невероятният Спайдърмен" Ема Стоун и Андрю Гарфийлд явно са възобновили романтичните си взаимоотношения две години след раздялата си.

"Чувствата на Андрю към Ема така и не утихнаха и двамата отново се сближават. Тя гледа няколко пъти шоуто и винаги след това отиваше при него зад кулисите. Те дори неведнъж се измъкваха през задната врата, държейки се за ръце", издава близък до двойката източник пред вестник "Сън". Той обаче подчертава, че не е сигурно все още как ще се развие връзката им предвид тежките работни графици и на двамата.

Това не е първият път, в който 28-годишната актриса и бившият й романтичен и екранен партньор са засичани в интимна близост. Американските таблоиди припомнят, че двамата бяха забелязани да се гушкат и държат за ръце по време на церемонията по връчването на наградите БАФТА в Лондон по-рано тази година. Въпреки че прекратиха връзката си преди цели 2 години нито единият от двамата не е крил чувства си към другия. Така например, в интервю за Hollywood Reporter миналата година чаровният актьор заяви, че ако трябва да избере един-единствен човек на света, когото да вземе със себе си на безлюден остров, то това би било именно Ема. Пред списанието той дори открито сподели, че все още "я обича".

Ема и Андрю се запознаха на снимачната площадка на „Невероятният Спайдърмен“ през 2011 г. и бяха заедно в продължение на 4 години. Ако се вярва на слуховете, двамата актьори дори са планирали сватба, но постоянното разминаване в графиците им доведе и до крах в отношенията им. Оттогава нито един от двамата не е имал друга връзка.

Прочетете още