Jennifer Aniston и Justin Theroux обявиха, че се развеждат

Jennifer Aniston и Justin Theroux обявиха, че се развеждат
16 Февруари 2018

Актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха, че се развеждат след две и половина години брак, предадоха световните агенции.

"В опит да изпреварим бъдещите спекулации, решихме да обявим раздялата си", се казва в съвместно изявление на Дженифър и Джъстин. "Решението е съвместно и взето с любов в края на миналата година. Ние сме двама най-добри приятели, които решиха да се разделят като двойка, но нямат търпение да продължат ценното си приятелство. Нормално това решение би било нещо лично, но имайки предвид, че жълтата преса няма да устои на възможността да спекулира или направо да си измисля, решихме да разкрием истината директно. Каквото и друго да прочетете, знайте, че не идва пряко от нас, а е нечия чужда измислица. Основният ни приоритет е решително да поддържаме дълбокото уважение и любов, които имаме помежду си."

Снимка: Getty Images

49-годишната Дженифър Анистън и 46-годишният Джъстин Теру започнаха да се срещат през 2011г., обявиха годежа си през август 2012 г. и се ожениха с церемония в дома си в Лос Анджелис през август 2015.

За съжаление, това е втори неуспешен брак за Анистън, която беше омъжена за Брад Пит в продължение на пет години, между 2000 и 2005-а.

Прочетете още