Как да флиртуваме във "Фейсбук"

Как да флиртуваме във
Снимка: Kenny Louie
6 Декември 2016

Проучване на "MensHealth" сочи, че над 69% от хората използват социалните мрежи, за да флиртуват. Други 24% от потребителите във "Фейсбук", признават, че са обвързани, но продължават да флиртуват с други хора.

Виртуална любов, виртуални връзки, виртуални мечти!

Днешният технологичен свят донесе на човечеството развитие в безброй насоки, които до преди 10 години бяха напълно непознати, дори в необятното пространство на флирта.

Въпреки множеството от сайтове за запознанства и възможности във "Фейсбук", за да задържиш вниманието на харесаното от теб момиче, както в живия живот, така и във виртуалния свят, трябва да умееш някои трикове, които да те изведат в челните позиции на свалките в интернет.

Снимка: Devin Stein

"Фейсбук" флиртуването е деликатно. Трябва да намериш тънката разлика между чатене, намеци и истински желания. Често се случва да си по-смел в писането, но на живо нещата може да са пълна противоположност.

Тъй като в социалната мрежа е трудно да разбереш със сигурност как тя реагира на твоите съобщения, ти предлагаме няколко прости, но изпитани правила за флирт във "Фейсбук".

1. Обърни внимание на профилната си снимка

Когато използваш социалната мрежа, за да сваляш момичета е важно да бъдеш сигурен, че снимката те представя в най-добрата ти светлина. Може да се използват снимки, в компанията на приятели, което показва, че си общителен и ведър човек, имаш добър социален статус и харесваш партита. Имай предвид, че ако познаваш момичето, което си харесал, е възможно тя да не харесва този начин на живот, затова внимавай.

Снимка: Jérémi Joslin

2. Мисли преди да публикуваш

Публикациите на твоята стена лесно може да определят интересите ти, любимата музика и книги. Бъди предпазлив, когато публикуваш и споделяш. Музиката, подобно на профилната снимка, показва част от характера.

3. Флиртът в чата

Това е най-деликатната част от комуникацията ви. Бъде джентълмен дори тук и пиши първо ти. Флиртувай като й изпращаш усмихнато човече или намигащо. Хубаво е да реагираш адекватно, когато тя се шегува.

Златното правило е: не я наричай с малки имена като "слънце", "коте" и подобни умалителни, освен ако не се познавате вече много добре.

Обръщай се към нея с малкото й име, защото така показваш, че я възприемаш като човек, с който искаш и ти е интересно да контактуваш.

Чети внимателно и задавай въпроси, покажи й, че си заинтересован от нея и начина й на живот. Не говори много за работата си, освен ако тя не попита. Перченето със социалния статус не е добра практика и по-скоро ще отблъсне жената, която харесваш.

Снимка: cutemosaic crackelure

4. Покани я на среща

Минали са няколко седмици откакто си пишете? Време е да пристъпиш към следваща база. Реалният живот. Трябва да уцелиш добрия момент, за да вмъкнеш в разговора големият въпрос – "Искаш ли да се срещнем за по кафе".

Не я притискай твърде много, защото може да те възприеме за нетърпелив или смахнат. Дамите обичат да бъдат чакани и търсени, затова се зареди с търпение ако ти откаже първа среща.

Снимка: abreaktocome

Тагове: Как да...?

Прочетете още