Кейти Пери се среща с Орландо Блум?

Кейти Пери се среща с Орландо Блум?
Снимка: Tumblr
8 Февруари 2016

Слуховете за връзка между хитовата изпълнителка и красивия актьор тръгнаха още преди няколко седмици, когато двамата бяха забелязани заедно на парти след наградите "Златен глобус”.

Тогава очевидци твърдяха, че двамата не са спрели да флиртуват цяла вечер, дори бяха щракнати на няколко кадъра, на които личи, че двамата се забавляват истински в компанията си.

Сега двамата подхранват слуховете още повече след като посетиха заедно партито по случай рождения ден на сина на Робърт Дауни Джуниър. Орладно бе взел със себе си и сина си Флин, а свидетели споделят, че Кейти не е спряла да обгрижва момченцето цяла вечер.

Според тях изпълнителката е била страшно грижовна и не е спирала да се усмихва. И тримата са изглеждали много щастливи. Партито е било наистина грандиозно и пълно с известни гости, сред които Гуинет Полтроу и Джон Фавро.

Източници разкриват още, че Кейти не е познавала много от хората на рождения ден и е била малко по-тиха от обичайното, но Флин се е забавлявал доста и не е искал да си тръгва. В крайна сметка тримата си тръгнали заедно няколко часа по-късно и се насочили към дома на актьора.

И двамата все още не са коментирали по никакъв начин слуховете, които се носят около тях и тяхната връзка, но доказателствата стават все по-категорични. Преди няколко дни те публикуваха и свое селфи в Instagram от бекстейджа на пиеса, която посетиха заедно в Лос Анджелис. Преди това пък бяха забелязани на модното ревю на Стела Маккартни.

Явно само времето ще покаже какви точно са отношенията между двамата и дали са повече от приятелски.

Прочетете повече на jenite.bg

Тагове: Любопитки

Прочетете още