Margot Robbie преговаря за роля в „Once Upon a Time in Hollywood“ на Quentin Tarantino

Margot Robbie преговаря за роля в „Once Upon a Time in Hollywood“ на Quentin Tarantino
16 Март 2018

Марго Роби съвсем официално преговаря за една от главните роли в предстоящия филм на Куентин Тарантино „Once Upon a Time in Hollywood“ („Имало едно време в Холивуд“). Според Deadline.com се очаква всеки момент двете страни да се споразумеят, договорът да бъде подписан и снимките да започнат това лято.

„Действието се развива в Лос Анджелис през 1969 година. Двамата главни герои са Рик Далтън (Леонардо ди Каприо), бивша звезда от телевизионен каубойски сериал, както и неговият дългогодишен дубльор при каскадите Клиф Буут (в ролята е Брад Пит). Двамата отчаяно дерзаят за кариера в Холивуд, но никой не ги помни и иска. Рик обаче има много известна съседка... Шарън Тейт“ - така Тарантино резюмира сюжета.

Събитията следват успоредно и жестокото убийството на Шарън Тейт - актриса и съпруга на Роман Полански, която през 1969 г. става една от жертвите на зловещите убийства, извършени от "Семейство Менсън". Тя и още четирима души биват наръгани смъртоносно с нож в дома ѝ, докато тя е бременна в осмия месец.

Марго Роби е поканена да се превъплъти именно в Шарън Тейт. Ако Роби се съгласи да се присъедини към проекта, както се разбира тя ще има удоволствието да работи отново с партньора си от "Вълкът от Уолстрийт" Леонардо ди Каприо. Участието на Брад Пит в лентата също беше потвърдено. Към момента остава неизвестно обаче кой ще изиграе съпруга на Тейт - противоречивия режисьор Полански.

Очаква се премиерата на филма да се състои на 9 август 2019 година, когато се навършват 50 години от убийството на Шарън Тейт.

Прочетете още