Миле Китич ще изнесе невероятен концерт в родната зала "Арена Армеец"

Миле Китич ще изнесе невероятен концерт в родната зала
Снимка: "Арена Армеец"
7 Септември 2016

Най–накрая един дългоочакван концерт ще се случи. На 20 октомври, четвъртък Миле Китич ще пее в родната зала „Арена Армеец” в София. Всички любители на сръбската музика ще имат възможността да се насладят на хитовете на звездата!

Вече над 30 години Миле Китич е на музикалната сцена и успява да е един от най-актуалните изпълнители на Сърбия. През годините е изпял едни от най-големите хитове, познати и в България, сред който: „Plava ciganka”, „Jasmina”, „Kraljica trotoara”, „Svi su tu”, „Milioni, kamioni”, „Sampanjac”, „Sanker”, „Kopka me kopka”, „Bomba”, „Pije mi se”, „Kilo dole kilo gore” и много други.

Снимка: maybewelivetwice

За Миле колегите казват, че е работохолик, отдаден изцяло на работата. Той е един от малкото изпълнители, които могат да пеят толкова добре на живо, че да звучат все едно са на студиен запис. Един от последните хитове на звездата - „Kilo dole kilo gore” успя да събере няколко милиона гледания.


Миле Китич обещава на българската публика невероятен 3-часов концерт с много изненади и гост изпълнител – съпругата му Марта Савич.

За повече информация, натиснете тук

Тагове: Концерт

Прочетете още