Новият албум на "Мистерията на българските гласове" със световна премиера на 25 май

Новият албум на
25 Май 2018

Новият албум на "Мистерията на българските гласове" - официално на световния музикален пазар от днес, 25 май. Той носи звучното заглавие "BooCheeMish" и съдържа 12 нови произведения, специално написани за световноизвестния български състав. Това е и първият студиен запис на хорът от почти 20 години насам.

У нас "BooCheeMish" ще бъде достъпен за меломаните на CD, SACD, книжка с два CD, включващи и бонус тракове, плоча и бокс сет.

Раждането на "BooCheeMish" е плод на над двегодишна работа на хорът, продуцентският екип и всички останали участници. Специален гост в него е австралийката Лиса Джерард - известна на меломаните като член на дуото Дед кен денс и като композитор и изпълнител на филмова музика. В албумът участват още световният шампион по бийтбокс – SkilleR и немският перкусионист Дейвид Кукерман.

На 12 юни световноизвестният бългаски хор и Лиса Джерард ще изнесат специален концерт във Варна - в рамките на фестивалa Варненско лято. През лятото и есента на тази година хорът ще представи новият си албум на концерти в Швейцария, Полша, Белгия, Италия, Германия и други.

Прочетете още