Новият филм на Tom Cruise, "Мумията" с премиера на 9 юни

Новият филм на Tom Cruise,
Снимка: cinexphile
10 Април 2017

Филмът е римейк на лентата със същото заглавие от 90те години, премиерата му е на 9 юни. Новият филм е под режисурата на Алекс Кърцман, а мумията е жена.

София Бутела влиза в ролята на древноегипетска принцеса, която тръгва да преобразява съвременния свят според своите представи.

Снимка: bloody--cherry

Том Круз играе главната роля в екшъна. Партнират му носителят на "Оскар" Ръсел Кроу като д-р Хенри Джекил, Кортни Б. Ванс (сериала "Американска криминална история: Народът срещу О Джей Симпсън"), Джейк Джонсън (сериала "Кое е това момиче") и Анабел Уолис (сериала "Династията на Тюдорите").

Снимка: cinexphile

Ето малко история: Когато случайно се натъкват на древноегипетска гробница, откривателите й дори не подозират, че това не е обикновено светилище на загинал преди хиляди години владетел, а затвор за царица, която се е възползвала от своята власт, за да се сдобие със зли сили. Амунет била погребана жива дълбоко под земята, а когато героят на Том Круз я освобождава по невнимание в наши дни, дори не подозира, че отприщва път към апокалипсиса... В последствие Крус трябва да я възпре от това да унищожи Лондон и след това целия свят. От представените кадри става ясно, че ще има много екшън и впечатляващи визуални ефекти. 

Предлагаме ви вторият трейлър на предстоящата лента:

Тагове: Кино

Прочетете още