Galaxy Note 8 се очаква да бъде представен на 23 август

Galaxy Note 8 се очаква да бъде представен на 23 август
24 Юли 2017

Samsung започна да изпраща покани за ново събитие „Galaxy Unpacked”, насрочено за 23 август, съобщава списание Wired. Събитието ще се проведе в Ню Йорк. Очаква се компанията да представи Galaxy Note 8, който ще е наследник на злополучния Note 7.

Според онлайн изданието Venture Beat Note 8 ще е с 6.3-инчов екран и с процесор Qualcomm Snapdragon 835. От Venture Beat смятат, че апаратът ще има 6GB RAM-памет и двойна камера, на която всеки от обективите ще е 12-мегапикселов. По всяка вероятност ще включва гласовият асистент Bixby, който дебютира с моделите Galaxy S8 и S8+.

Припомняме, че предният модел Note 7 беше изтеглен от пазара, след като бяха докладвани множество случаи на експлодирали устройства от този модел заради дефект в работата на батерията. Компанията претърпя множество загуби и спад в доверието на клиентите, затова побърза да представи S8 и S8+.

Следващата стъпка на компанията беше да пусне в продажба Galaxy Note Fan Edition. Той е обновената версия на Galaxy Note 7. Всички са с нови батерии, които обещават безопасност.

 

Прочетете още