„Петдесет нюанса освободени” с нов трейлър

„Петдесет нюанса освободени” с нов трейлър
8 Ноември 2017

Новият трейлър на последната глава от световния феномен е много повече от това, което очакват феновете. След като Петдесет нюанса сиво през 2015 г. и Петдесет нюанса по-тъмно през 2017 г. разбиха няколко световни рекорда и се превърнаха в истински хит по цял свят, Петдесет нюанса освободени обещава истинска наслада за феновете и достойна кулминация на трилогията.

След като Ана и Крисчън успяха да съхранят любовта си, съвсем естествено е Анастейжа да се види в прелестна бяла рокля и да се прекръсти на г-жа Грей. Но дали сватбата ще обещае приказна развръзка и щастлив край или двамата ще трябва да преминат през още перипетии, ще видим този Свети Валентин в кината.

Филма обещава, че в него ще има от всичко – както горещи любовни сцени в червената стая, така и много трилър, напрегнати моменти и завръщането на призраци от миналото. Защото приказката няма да е напълно завършена, ако двамата не докажат любовта си един на друг.

Ще добавим, че кавърът на „Never Tear Us Apart“ на INXS доста ни допада.

Режисьор на „Петдесет нюанса освободени” („Fifty Shades Freed”) отново е Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”), а сценарият е дело на Нaйл Ленърд, по романа на Е. Л. Джеймс. В ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Ерик Джонсън, Люк Граймс, Рита Ора, Дженифър Ел, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Калъм Кийт Рение, Макс Мартини, Робин Лий, Марша Гей Хардън и др.

Премиерата е 9 февруари 2018.

Прочетете още