Продължението на хита "50 нюанса сиво" се очаква през февруари 2017

Продължението на хита
Снимка: fiftyshadesthemovie
28 Септември 2016

Ако сте фенове на “50 нюанса сиво”, значи новината е добра. Наскоро излезе първият трейлър на "50 нюанса по-тъмно".

Февруари 2017 година се очертава един доста горещ месец, но заради времето навън, а заради градусите в киносалоните, които със сигурност ще се повишат доста. А виновникът ще бъде продължението на хита “50 нюанса сиво” - еротичната и скандална лента, която разказва историята на Крисчън Грей (в ролята - Джейми Дорнън) и Анастейша Стийл (Дакота Джонсън).

Втората част от поредицата носи заглавието “50 нюанса по-тъмно” и ще разкаже какво се случва в животите на Анастейша и Крисчън оттам, откъдето ги оставихме във финала на първия филм. Трейлърът разкрива, че отново ни очаква голяма доза мистерия, еротика и интригуващи моменти, а лентата, заедно с името си, сякаш става малко по-мрачна, но и обещава да разкрие повече от историята на магнетичния Крисчън Грей.

Снимка: fiftyshadesthemovie

В новия филм специално участие ще вземе и актрисата Ким Бейсинджър в ролята на мисис Робинсън - жената, повлияла в най-голяма степен за нетрадиционните сексуални предпочитания на Крисчън Грей. Книжната поредица на Е. Л. Джеймс е от общо три книги, като третата и финална носи името "50 нюанса освободени" и ще бъде екранизирана след "50 нюанса по-тъмно".

Ето го и дългоочакваният трейлър на "50 нюанса по-тъмно":

Тагове: Кино

Прочетете още