Ръсел Кроу продаде доспехите си от "Гладиатор" на търг, озаглавен "Изкуството на развода"

Ръсел Кроу продаде доспехите си от
Снимка: www.youtube.com
9 Април 2018

Ръсел Кроу отбеляза по нетрадиционен начин окончателната раздяла с бившата си съпруга. Актьорът организира търг, на който продаде вещи от времето на брака си с Даниел Спенсър. Датата на търга съвпадна с годишнината от тяхната сватба и с рождения ден на носителя на Оскар. Търгът бе озаглавен "Изкуството на развода".

Снимка: www.youtube.com

Доспехите, които Ръсел Кроу носи във филма "Gladiator", бяха продадени за 125 000 австралийски долара (96 000 щатски долара). Римска колесница, въоръжение и две фигури на коне в реален размер - реплика на оригиналите от "Gladiator", неонацистките кубинки от "Romper Stomper", костюмът и цигулка от "Master and Commander" и наградата "Грами" от 1986 г., присъдена на Джони Кеш са само част от предметите от личната колекция на Ръсел Кроу, които бяха предложени на търга в Сидни на 7 април.

В колекцията попадат и скъпи картини на стари майстори и модерни художници от Австралия; автомобил Mercedes, с който Кроу и съпругата му са се возили в сватбения си ден, и др.

Актьорът обясни решението си да се раздели с някои от най-скъпите си ценности като "начин да продължи напред с живота си".

Прочетете още