Ще можем да изпращаме съобщения от уеб версията на YouTube

Ще можем да изпращаме съобщения от уеб версията на YouTube
25 Май 2018

YouTube вече позволяват на собствениците на смартфони не само да споделят видео съдържание с приятелите си, но също така да чатят и обсъждат видяното без да напускат приложението, информира digital.bg. Функцията може да се стартира от Share бутона на профилите ни, откъдето можем да изберем човека, с който искаме да комуникираме от списъка с контакти.

Предвидена е и опция да получим линк, с който да споделим цялата чат сесия и да добавим много хора към нея. Много скоро този инструмент ще е достъпен и за уеб версията на YouTube.

По този начин ще има как бързо и лесно да разговаряме с любимите си хора и да обсъждаме видео съдържанието, което сме гледали без да отваряме външно мобилно приложение.

Някои потребители вече могат да я използват и в кратки срокове ще е налична за всички профили. За да стартирате нова чат сесия трябва да изберете Chat иконата в горния десен ъгъл, която е разположена точно до Notifications бутона.

Функцията е чудесен начин да обсъдите даден музикален клип или видео с другите хора, които го харесват и да споделите мнението си без да се налага да отваряте друго приложение и е предпоставка да прекарваме още повече време в профилите си.

Прочетете още