Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" с концерт в O2 Arena в Лондон

Слави Трифонов и
Снимка: Mark Spurgeon
21 Февруари 2018

Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" ще изнесат концерт в зала O2 Arena в Лондон на 9 юни 2018. Това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица след концерта им в зала Astoria през 2004 година и след като през 2016-а българска публика напълни зала Wembley Arena.

Тази година най-голямата зала в Европа ще отвори врати за родните музиканти след поредицата изключително успешни концерти в България през последните 3 години, а именно: в зала Арена Армеец и на Националния стадион.

The O2 Arena е мултифункционална зала с 20 000 места. Тя е една от най-модерните зали в света, разполагаща с огромни технически ресурси.

Снимка: Dun.can

Повече от половин година са текли преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, според когото за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Wembley Arena, който Слави и "Ку-ку бенд" изнесоха преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 9 часа лондонско време (11 българско). Подробности за това как могат да бъдат закупени билети вижте на http://www.slavishow.com

Прочетете още