Според Скарлет Йохансон бракът й е безвъзвратно разрушен и тя се развежда

Според Скарлет Йохансон бракът й е безвъзвратно разрушен и тя се развежда
Снимка: anotherscarlettblog
9 Март 2017

Актрисата Скарлет Йохансон е подписала документи за развод със съпруга си френският журналист Ромен Дориак след двугодишен брак. Според „Ню Йорк поуст“ причина за решението на 32-годишната актриса е, че бракът на двойката е безвъзвратно разрушен.

Снимка: anotherscarlettblog

Скарлет е поискала и първоначално попечителство върху тригодишната им дъщеря Роуз, въпреки че Дориак е решен да се върне в родната си Франция с детето. Това потвърди и неговият адвокат Харлон Майерсон, според когото делото за развода на двойката ще бъде „интересно“. Съпрузите се венчаха през 2014 г. в частно имение в американския щат Монтана, където техните гости са имали възможност да се насладят на езда на коне, скално катерене и родео представление. Проблемите в техните отношения се появиха още през 2016 г., като Йохансон потвърди, че от лятото на миналата година е разделена със съпруга си. През това време двамата с Дориак са се съгласили на съвместно попечителство върху дъщеря им. Ето снимка на Скарлет и бъдещият й бивш мъж.

Преди това Йохансон беше омъжена за своя колега - канадския актьор Раян Рейнолдс, с когото се разделят през 2011 г. Ето снимка на двамата.

Снимка: ryanreynoldssource

Прочетете още