Фики разкри другото си лице

Фики разкри другото си лице
21 Ноември 2022

На 19 ноември в столичния клуб Joy Station Фики беше звездата на ексклузивното събитие „Другото лице”. В него изпълнителят на Diapason Records представи едни от най-обичаните български и световни поп и рок хитове под съпровода на бенд. Публиката в препълнения клуб се наслади на селекция от специално подготвени за концерта песни. Сред тях бяха “Sex Bomb” на Том Джоунс, “Уморени крила” на Дони и Момчил, “Nothing Else matters” на Металика, “I Just Called To Say I Love Uou“ на Стиви Уондър, “Se bastasse una canzone” на Ерос Рамацоти и редица други.

На събитието присъстваха някои от най-обичаните поп изпълнители и популярни лица от българския шоубизнес, срeд които Дивна, както и цялото семейството на Фики – съпругата му Гюлджан, двете им деца, както и баща му Тони Стораро. Специален гост беше и македонският композитор Григор Копров, написал едни от най-големите хитове на Тоше Проески. Именно на творчеството и на самия Тоше Фики обърна особено внимание и изпълни три песни от репертоара на македонската звезда.

Феновете на Фики успяха да се насладят и на някои от най-любимите български народни песни, за които изпълнителят беше подготвил специални аранжименти заедно с бенда си.

Екзалтирана публиката бурно аплодира талантливия певец след всяко изпълнение и не го оставиха да си тръгне след края на концерта. Артистът от каталога на Diapason Records беше извикан на бис цели два пъти, а феновете скандираха „Още, още“ до последно.

Съвсем скоро в ефира на Фен ТВ ще можете да гледате репортаж от мястото на събитието, както и пълен запис на концерта.

Прочетете още