Гръцката супер звезда Никос Вертис идва за концерта в София с оркестър от 25 музиканти

Гръцката супер звезда Никос Вертис идва за концерта в София с оркестър от 25 музиканти
17 Февруари 2020

Гръцката супер звезда Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала Арена Армеец. Той ще пристигне в София с оркестър от 25 страхотни музиканти от Гърция. Това сподели самият изпълнител в свое интервю. Преди да дойде у нас, в края на февруари певецът ще изнесе три концерта в престижната зала “Palatului” в Букурещ. Те са планирани зa 26, 27 и 28-ми февруари, като третата дата бе обявена допълнително, поради огромния интерес.

Никос Вертис е един от най-големите, талантливи и обичани съвременни изпълнители на гръцка музика, а песните му имат милиони гледания в you tube. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. Последният му албум „EROTEVMENOS“ e oт 2017-та и включа девет песни, сред които хитовите „Erotevmenos“ и „An m’agapises“. Хилядите му феновете в България с ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния музикант, да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове.

Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция и така обстановката в залата ще бъде още по-автентична. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители в тази очертаваща се като вълшебна гръцка вечер в София.

Прочетете още