Броени дни до първия Summer Vibes Festival Vidin 2020

Броени дни до първия Summer Vibes Festival Vidin 2020
6 Август 2020

Фестивалът, с послание към младото поколение и техните родители, да излязат навън и да забравят за два дни „мрежата“.

Summer Vibes Festival, чието първо издание ще бъде този уикенд – на 8 и 9 август, край крепостта „Баба Вида“, във Видин. Богато на звездно присъствие музикално събитие, но основната му мисия е, да върне децата към реалния, а не виртуалния живот.  

За целта Summer Vibes Festival обогатява своята програма с различни активности. От 10:30 часа, и в двата фестивални дни, ще има музикална работилница, в която педагозите от Арт Център „Кърнолски“, ще дадат първи стъпки в пеенето и сценичното поведение на посетителите. Паралелно с това хореографи от SAS "HYPHERS", ще изнесат уроци по танци в стиловете hiphop, streetdance и други.

Събитието си партнира и с „Игрите на 90-те“ – платформата, която е решена да покаже на децата света на реалните приключения и игри, помагайки им да подобрят социалните си умения и комуникацията с родителите си.  

В двата фестивални дни, между 16:00 и 20:00 часа, ще бъдат обособени 7 специални терена, с индивидуални рефери за всяка игра. Там, деца и родители ще могат заедно да играят на Федербал, Дама, Ластик, Криеница, Дърпане на въже, Пиян морков и Шоколад. За най-активните, които са се включили в игрите, ще има специални награди за участието им.

Грандиозният финал на приключенията ще бъдат концерти с едни от най-големите български звезди – DARA, Pavell & Venci Venc', YOANA, Monty & Petya Alexa

Summer Vibes Festival Vidin 2020 е с вход свободен.

Прочетете още