Тиана и Джамайката в неочаквано добра комбинация - „Лудо да те обичам (ра-ка-та)“

Тиана и Джамайката в неочаквано добра комбинация - „Лудо да те обичам (ра-ка-та)“
19 Януари 2023

Лудо да те обичам (ра-ка-та)“ е озаглавен новият съвместен проект на Тиана и Джамайката. Това е първата колаборация между двамата изпълнители, които се познават от години. След провокативния сингъл „Чукай“, Тиана отново залага на купонджийска песен.

Музиката и аранжиментът са дело на Сандрито Даниелов, а текстът е на Саша Сандра.

„Исках да направя ритмична песен, която да повдига настроението и да отговаря на моята същност. Обърнах към Сандрито, защото знаех, че ще осъществи моята идея по възможно най-добрия начин. Саша пък написа много готин текст, който напълно ми пасва.“- сподели фолк дивата.

Зад гърба си Тиана вече има колаборации с Радо Шишарката и с Румен Борилов. Двете песни се радват на голям успех и до ден днешен са любими на феновете. За „Лудо да те обичам (ра-ка-та)“ тя кани Джамайката да се включи и е убедена, че той е най-подходящият партньор за това парче.

„Мисля, че се получи много добре с неговото влизане. Придаде още по-купонджийско звучене на песента. Надявам се на хората да им хареса и най-важното да се забавляват, докато я слушат!“, каза още чаровната изпълнителка на Diapason Records.

Прочетете още