Алисия с четири премиерни сингъла в едни ден

Алисия с четири премиерни сингъла в едни ден
16 Май 2024

Първият от серията нови проекти на Алисия е със заглавие “На екс” и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. По римите певица работи съвместно с Анастасия Мавродиева и Георги Симеонов – JJ.Режисурата на видеоклипа е поверена на Виктор Антонов – Rikk.

“Вземайте На Екс всички положителни емоции и се забавлявайте от сърце и душа” – призова феновете си фолк звездата.

Второто парче е озаглавено “Всичките ти други” и е в дует с Лъчо от СкандаУ. Песента е по музика и аранжимент на Светлин Къслев.  Лириката е дело на Evangeline. Видеоклипът отново е под режисурата на Виктор Антонов – Rik.

“Представям ви “Всичките ти други”. Обожавам този стил музика и се радвам, че имам възможността за пореден път да ви представя такова парче! Благодаря на Лъчо за готината енергия” – написа изпълнителката.

“Беше Ли Ти Яко?” е третото ново  заглавие, което Алисия поднесе на почитателите си. То е по музика и аранжиммент на Diamond Beat Production, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

“Прощавай, мили” е песен, която създадохме преди около две години заедно с Георги Симеонов – JJ. "Премина през много трансформации, за да се превърне в това, което ще чуете. Вложихме цялата любов и енергия в тази балада, за да може да се настани трайно в сърцата ви” – сподели Алисия.

Прочетете още