Бляскавата галапремиера на „Диви и щастливи“ в София събра рекорден брой зрители и родни звезди

Бляскавата галапремиера на „Диви и щастливи“ в София събра рекорден брой зрители и родни звезди
29 Ноември 2019

Рекорден брой зрители и известни личности от артистичните и музикални среди гледаха „Диви и Щастливи“ на официалното представяне в Кино Арена The Mall в София. По червения килим минаха звездите от филма Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев със съпруга си Мартин Макариев – режисьор на мащабната продукция, Александър Сано, Дария Симеонова и Базил Айденбенц. Галапремиерата беше уважена и от актьорите Асен Блатечки,  Пламен Манасиев, Цвятко Ценов, Васил Банов и Ивайло Захариев. Михаела Филева, Ваня Щерева, Невяна Владинова, Александра и Даниел Петканови, Ваня и Евгения Джеферович, Гери Турийска, близначката Влади и Стефан от Young BB Young са само част от популярните лица, които успяха да съпреживеят романтичната екшън комедия на 27 ноември в София. Рапърът 100 КИЛА също се включи в бляскавото събитие, а на финала пред повече от 1500 гости специален концерт изнесоха рокаджиите от D2. Медийни партньори на „Диви и Щастливи“ са БГ Радио, NRJ и City Radio&TV.

„От 20 ноември сме на турне в различни градове в България и до момента повече от 5000 зрители се включиха във всички събития. „Диви и Щастливи“ е най-мащабната екшън комедия, която е правена до момента и турнето ни отговаря на високата летва, която си поставихме.“ – сподели актрисата и продуцент на филма Яна Маринова.

„Диви и Щастливи“ тръгва официално във всички кина в страната на 29 ноември.

Филмът излиза на голям екран и в чужбина. Първите прожекции са на 30 ноември и 8 декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema в присъствието на актьорите. На 1 декември екипът пътува за Глазгоу и Единбург, а на 11.12 са във Виена.

Ето кадри от събитието:

Прочетете още