Броени дни до концерта на Йоргос Мазонакис в Зала 1 на НДК

Броени дни до концерта на Йоргос Мазонакис в Зала 1 на НДК
11 Септември 2023

Гръцката мега звезда Йоргос Мазонакис отбелязва 30 години на сцена с юбилейно турне и се завръща на българска сцена с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК на 16 септември.

Йоргос Мазонакис е роден в Никеа, Атина. Той израства с класическите гръцки песни. В изпълнение на Стратос Дионисиос, Янис Париос, Маринела и Хари Алексиу. За 16 години в звукозаписната индустрия Мазонакис има 11 студийни и два лайв албума. Като почти всички са „златен“ или „платинен“ статус. Истински бум и рекордни продажби той прави с проектите „Paidi Tis Nihtas“ (1997 г.) и „Savvato“ (2003 г.). Последният му студиен албум е от 2010 година – „Ta Isia Anapoda“/Превратностите на съдбата/. Голяма част от неговите хитове са неизменна част от българския клубен живот, както и родни изпълнители са правили и негови кавъри.

Някои от най-известните парчета, които карат сърцата на феновете у нас да се разтуптят са: “ZILEVO”, “NA ME PIEIS FILI FILI”, “TO GUCCI FOREMA”, “NIKOTINA”, “SAVVATO”, “ELA NA DEIS”, “FEVGO GIA MENA”, “FOVERI”, “TI SOU EXO”, “EDO”, “S’ EXO EPITHIMISEI” и много други.

Мазонакис обещава уникално шоу с много адреналин - с атрактивен светлинен дизайн, невероятна сценография и мултимедийни ефекти, под звуците на най-големите гръцки хитове.

Началото на концерта е от 20 часа.

Прочетете още