Честит юбилей на Камелия - Oгън мoмичeтo на родния поп-фолк става на 50

Честит юбилей на Камелия - Oгън мoмичeтo на родния поп-фолк става на 50
10 Януари 2021

Вечният секс символ и една от емблемите на българския поп-фолк, Камелия днес празнува рожден ден… и то юбилей. Тя е родена през 1971 г. в град Чипровци и днес Oгън мoмичeтo става на 50!

Първите ѝ стъпки пред публика са през 1994 г., когато участва и печели конкурсите за красота "Мис Монтана" и "Мис Чипровци". Музикалната си кариера започва с оркестъра на Пламен Велинов и пее по сватби из Северозападна България. През 1996 г. заминава за една година в Швейцария, където пее като втора певица с оркестър "Видин". След завръщането си продуцентите на фирма "Пайнер" виждат таланта ѝ и през август тя подписва договор с компанията. През 2002-ра грабва титлата "Певица на годината".

През декември 2005 г. Камелия е на корицата на мъжката Библия - "Плейбой", а през юни 2006 г. списанието ѝ посвещава цял брой, който се продава с DVD "Две нощи с Камелия", а тиражът му е над 30 хиляди броя.

Друго успешно поприще за изпълнителката се оказа и ролята и на телевизионна водеща. Тя се справи перфектно в "Голямата уста" по Нова ТВ, "Споделено с Камелия" по TV7 и като жури и треньор в "Гласът на България".

Камелия е артист, многократно доказал се през годините. Толкова време на музикалната сцена, тя успява винаги да бъде оригинална и да даде на своите фенове интригуващи продукти, без да прави компромис с качеството на своите песни и клипове. Дала ни хитови сингли като "Защо повярвах", "Няма шега", "Залеза И Зората", "Така ми липсваш", "Огън момиче", "Ти си", "Луда по тебе", "Къде си ти", "Усещам те още", "Изпий ме цялата", "Манастир", "Дразни ме", "Името ти" и много др., атрактивната и винаги провокиращата изпълнителка и този път не остави безразлични последователите си. Тя отвори шампанско и вдигна наздравица за себе си и за многобройните си почитатели, които през годините ѝ показаха безрезервната си подкрепа - към нея и всичките ѝ сценични превъплъщения.

"За вас от мен, а поздравленията приемам през целия ден!" – сподели звездата.

Честит юбилей, Камелия! Бъди здрава и все така обичана!

Прочетете още