Галена нагорещи мрежата – представя албума „GalenaXX“

Галена нагорещи мрежата – представя албума „GalenaXX“
20 Юни 2024

Една от най-любимите изпълнителки в попфолка, Галена отбелязва своите изключително успешни две десетилетия на музикалната сцена с нов албум, носещ заглавието „GalenaXX“!

„20 години музика!

20 години любов!

20 години страст!

20 години мечти!

20 години заедно!

Зад песните и видеата в GalenaXX стоят трудът, креативността и отдадеността на голям брой хора. Огромна е благодарността ми за техния професионализъм, творчески гений, търпение, безсънни нощи и безкрайни часове, прекарани в усъвършенстването на този албум. Всички тези хора, които държаха ръката ми и смело се впускаха в реализирането дори на понякога налудничавите ми идеи. Те оставиха частица от сърцето си в GalenaXX и аз ще им бъда вечно благодарна.

На всички вас, които толкова години ми засвидетелствате любовта и подкрепата си, които непоколебимо вярвате в мен и вдъхвате живот на музиката ми — благодаря, че ми давате силата и вдъхновението да продължавам да правя това, което ме прави истински щастлива. Без вас нищо от това нямаше да бъде възможно.

С вълнение очаквам да чуете и видите това, което съм ви подготвила. Досега GalenaXX беше мой. Вече е наш.

С обич,

Галена“, така звездата представи албума.

Снимка: https://www.facebook.com/GalenaMusic

Снимка: https://www.facebook.com/GalenaMusic

Премиера в youtube канала ѝ направиха и редица видеоклипове – „Жалко“, „Докторе“, „Зиг-Заг“, „Играй“, „Неговата жена“, „Ток по тялото“, „Запалката“, ремикс на „Мъко моя“, „Убий ме“.

Прочетете още