Горещата ИНА ГАЯРДИ настъпва рязко и категорично в поп-фолка

Горещата ИНА ГАЯРДИ настъпва рязко и категорично в поп-фолка
19 Юли 2022

Една от най-бързо набиращите популярност млади певици Ina Gayardi слага ново начало с провокативния сингъл „Предател“. На 18 юли беше премиерата на видеото към песента в официалния канал на певицата

„Да, „Предател“ е ново начало за мен, с което ще се заявя като самостоятелен артист, които сам взима решенията за творчеството си. А може би това е преход и към друг стил музика“, загатва Ina Gayardi, която тъкмо промени артистичния си псевдоним и се раздели с лейбъла на Криско Adamand Records.

Музиката на „Предател“ е написана от Деян Асенов, а текста Ina пише заедно с Лора Димитрова. „Това е първият сингъл, върху който имам пълен контрол и взимам всички решения, от това как да звучи, до това как да изглежда. Затова „Предател“ е много специална за мен песен“, споделя младата певица, която изгря като супернова преди година и половина в дуета с Криско – „Сексбомба“, след което затвърди репутацията си в парчето „Banditos“ с Торино и Пашата и самостоятелния си сингъл „Мили мой“.

За текста на „Предател“ Ina Gayardi се вдъхновява от лична история и я доразвива в универсална истина за емоции, които всеки е изпитвал, за да докосне сърцата на всички меломани.

Парчето е двуезично. В него Ina пее на български, но и на гръцки. Идеята да смеси двата езика идва от успеха, който ѝ носи гръцкият ѝ mash up от 2021 г. А и самата тя е гъркиня!

Видеото на „Предател“ е изкусителна продукция, изпълнена със секси сцени, много бензин и мощни двигатели. Режисьор на клипа е половинката на Ina - Венелин Кондаков заедно с Torex.

„Предател“ е мощна заявка за нов ред по върховете не само на класациите, но и трайно присъствие на Ina Gayardi сред новите звезди на българската сцена.

"Предател" вече е в ефира на Радио Вероника и можете да я засечете по всяко време в програмата ни.

Прочетете още