Константинос Аргирос – Певецът овладял сърцата и душите на милионни с голям концерт на 16 май

Константинос Аргирос – Певецът овладял сърцата и душите на милионни с голям концерт на 16 май
15 Март 2023

ТОП певецът Константинос Аргирос – секссимволът на гръцката музика ще изнесе концерт в Зала Арена София (Армеец) на 16 май тази година.

Атрактивен и изключително талантлив, роден на 21 май 1986 година в Лефкада, но израства в Атина. На пет години прави първите си стъпки в музиката, като започва да свири на пиано. След това изучава изкуството на китарата и някои други гръцки музикални инструменти. Започва да се изявява официално като певец в нощен клуб в Солун през лятото на 2008 година.

11 години по-късно е на върха на пирамидата, а свободните места, където са неговите участия се изчерпват буквално за минути. Почитателките на певеца са удивително много не само заради хитовете му, но и заради обаятелният му външен вид и неустоим чар.

Организаторът има за цел да не пести средства и усилия в техническото задание на концерта и ще инвестира максимално в най-съвременното и максимални конфигурации оборудване за звук, светлина, екрани и пироефекти за да създаде изгаряща атмосфера. Перформанс и танцови формации по всички нива на залата, както и дизайна на сцената ще бъде съобразен с възможността максимално да доближи артиста до феновете си!

Билети с различни възможности за настаняване можете да откриете в мрежите на https://ipass.bg тук и всички каси на Изипей (не са необходими предварителни резервации).

Прочетете още