“Кралицата на вечерта” на Стилиян и Сашо Жокера е хит в TikTok

“Кралицата на вечерта” на Стилиян и Сашо Жокера е хит в TikTok
29 Септември 2022

Съвместната песен на Стилиян и Сашо ЖокераКралицата на вечерта” е хит в TikTok. В актуалната социална мрежа има над 20 хиляди видеа на потребители под звуците на парчето. Официалното аудио е любимо на създателите на съдържание и приложението прелива от клипчета на танцуващи, пеещи и забавляващи се хора.

“Много съм щастлив, че феновете харесаха песента ни и не спират да ѝ се радват в социалните мрежи. Непрекъснато получавам и на лични съобщения клипчета с “Кралицата” (“Кралицата на вечерта” – бел. авт.) И на участията ми я пея по два, понякога и по три пъти. Наистина хората ѝ се радват.” – споделя Стилиян.

Първият дует на изпълнителят на Диапазон Рекърдс и Сашо Жокера направи премиерата си в началото на август в ефира и официалния You Tube канал на Фен ТВ. В дигиталните платформи за музика песента има хиляди стриймове и се нарежда сред хитовите парчета на Стилиян.

“Сякаш на тази песен ѝ трябваше повече време да се развие и наложи – не стана толкова популярна като други мои парчета веднага. Но сега забелязвам доста голям интерес към нея. Това може само да ме радва.” – категоричен е Стилиян.

Междувременно изпълнителят от ефира на Фен ТВ не спира да работи. В процес на довършване и заснемане на видеоклип е новото му парче. За него Стилиян не иска да издава повече подробности, но загатва, че ще е отново дует с много харесван изпълнител. Премиерата отново ще бъде в ефира и You Tube канала на Фен ТВ.

Прочетете още