Лина е новото попълнение в каталога на Diapason Records

Лина е новото попълнение в каталога на Diapason Records
8 Март 2023

Лина е новият попфолк изпълнител в музикалната компания Diapason Records. Тя е млада, красива, талантлива и с нестихваща амбиция. Любовта ѝ към музиката и сцената започват още от дете. Отначало започва да пее във вокалната група „Розов свят“ в родния си град Стара Загора. Занимавала се е професионално с народни танци в продължение на осем години.  

Лина има завършен курс за професионален модел и когато е едва на 13 години, започва да се изявява по конкурси за красота в страната. Нейната хубост, харизма и професионализъм са получили многобройни признания и десетки награди, които е спечелила през годините.

Сред тях изпълнителката има 12 първи места от конкурсите Мини Мис и Мисис. Кариерата ѝ като модел помага за изграждането на нейния образ, стил, сценично поведение. Лина определено няма притеснения от камерата, знае какво иска и как да го постигне.

Професионалната си музикална кариера Лина стартира през 2020 г. и зад гърба си има вече няколко издадени сингъла. Въпреки че няма музикално образование, страстта ѝ към музиката е огромна. Тя умее с лекота да завладява сцената и публиката.

Източник: https://diapasonrecords.com

Прочетете още