Лина и Галина представиха дуетната песен „Жестока“ с атрактивно видео

Лина и Галина представиха дуетната песен „Жестока“ с атрактивно видео
22 Февруари 2024

Лина и Галина представиха дуетната си песен „Жестока“ с цветно и атрактивно видео. Премиерата на музикалния проект се състоя в ефира на Фен ТВ и в YouTube канала на медията.

Лина, която е част от лейбъла Diapason Records и взе участие в последния сезон на „Фермата“, сподели че написала текста още преди две години. Това се случило в самолета на път за Кан. Тя изчаквала подходящия момент да представи парчето и решила да го направи в дует с новото си откритие Галина.

За чаровната Галина парчето „Жестока“ е дебют на музикалната сцена.

„Първоначалната ми идея за парчето беше да е солов проект. Но Галина успя да влезе и да усети песента толкова добре. Буквално я изпя с душата си и мисля, че колаборацията ни се получи много добре.“, сподели Лина.

Галина е само на 23 години от Казанлък. От малка се занимава с музика. Завършила е средното си образование и колеж във Великобритания. Работила е като стюардеса и координатор на европроекти.

Интересното е, че по време на снимките на видеото, доброто настроение било задавано от бабата на Галина, която присъствала неотлъчно по време на целия процес.

„Всички се забавлявахме, докато работим. Смятам, че това е едно от най-важните неща за един добър и успешен проект – да има настроение и всички да сме на една вълна.“, каза още Лина.

Прочетете още