Любопитни факти за хората с пъстри очи

Любопитни факти за хората с пъстри очи
12 Ноември 2020

Цветът на очите издава много за характера на притежателя им. Докато хората с кафяви очи се смятат за топли и искрени, то за хората с пъстри очи се вярва, че са истинска мистерия. Те са безкрайно интересни, на тях никога не им е скучно, а разнообразието е дори в цвета на очите им. Мистериозността на погледа им ни провокира да се поразровим и да разберем повече неща за характерите, които се крият зад тези красиви, пъстри очи.

Нещата, свързани с тези личности, са впечатляващи, също като хората, които ги притежават. Сред известните личности с пъстри очи са Дейвид Бекъм, Харисън Форд, Риана, Кели Кларксън, Тайра Банкс, Деми Мур, Мила Кунис, Дженифър Гарнър. Ето някои техни отличителни черти:

Те са независими. Почти всички хора с пъстри очи си приличат по желанието да бъдат абсолютно независими. Те са свободолюбиви и не желаят да са зависими от друг, както и да са длъжни на някого. Не обичат да се опират на близки и приятели, а искат те да са опора за другите.

Способни са да поемат рискове. Хората, родени с пъстри очи, не се страхуват от препятствията по пътя си и не ги заобикалят. Предизвикателствата не ги плашат, а напротив, мотивират ги. Обичат да поемат рискове и дори при поражение, не се отказват и следващия път отново са готови на смели постъпки.

Свръхчувствителни са. Сензитивни личности, които преживяват ситуациите в живота си с много дълбочина и чувственост. Последното нещо, което може да кажете за тях е, че са повърхностни.

Тяхна характерна черта е артистичността и креативността. Неслучайно много от известните личности в шоубизнеса са именно с пъстри очи. Те са родени артисти, обичат сцената, а публиката ги обожава.

Добри и верни приятели. Това е тяхна много силна и отличителна черта – лоялни са и държат на своя приятелски кръг. Може да изглежда сякаш са приятели с всеки, но това не е така. Не се лъжете по тяхната общителност, те са верни на малцина. Но хората, на които са лоялни и предани, са техните сродни души и най-близки приятели. Не биха ги предали за нищо на света.

Непредсказуеми са. Обичат да изненадват с поведението си и дори в моменти, когато сте сигурни, че знаете какво ще направят, те са способни да сторят точно обратното. Тяхната непредсказуемост е характерна черта за личността им.

Хората с пъстри очи са много интелигентни и притежават бърз и остър ум. Мислят за много неща наведнъж и това понякога ги прави да изглеждат леко разсеяни в очите на другите, но това е привидно. Ще усетите, че всъщност личността им е с голяма дълбочина и те са безкрайно интересни събеседници по всякакви теми.

Справят се с критични ситуации. Ако имате проблем, те са вашето спасение. Винаги знаят какво да направят в криза и как да реагират. Може да е плод на силната им интуиция, може да е качеството им, че не се поддават на паниката, но най-важното е, че в тежки моменти могат да се справят с всичко и това ги прави незаменими.

А, знаете ли, че между 5 и 8 % от световното население имат пъстри очи... Освен това, те сменят цвета си според настроението на притежателя им. В зависимост от чувствата, които изпитва човекът, цветът на очите може да придобие различен нюанс, наситеност или яркост. Те сменят цвета си и в зависимост от слънчевата светлина, светлосенките и цвета на дрехата.

Прочетете още