Мария се завръща на музикалната сцена

Мария се завръща на музикалната сцена
23 Февруари 2021

Мария се завръща с една от най-красивите песни в жанра, подарък от колежката ѝ Цветелина Янева. "Слагам ново начало!" - закани се изпълнителката и влезе в студио, след като миналата година обяви, че спира да пее след 20-годишна музикална кариера. Сега, с кратко видео в социалните мрежи тя успокои феновете си и им призна, че работи по записа на кавър.

"Тази вечер записах песен! Най-любимата ми от всички до сега и това е причината и за това решение.....Искам да благодаря на една дама, истински приятел и колега, която ми я подари! Цветелина Янева Обичам те и ти благодаря мила!", написа Мария във Facebook за възможността да запише кавър на "Давай, разплачи ме". "Родена съм да правя това, очевидно в него съм най-добра. Всичко друго, което правя, не ми носи тази наслада", допълва певицата.

Изпълнителката не споменава дали отново ще работи с Митко Димитров - Пайнера, който е и неин откривател. Въпреки че тя го постави в неизгодна позиция с решението си да спре с музиката, той е известен с това, че лесно забравя подобни прояви и отново подава ръка на артистите от неговата компания.

Прочетете още