Нина Николина представя „Сън“ - Картини и скулптури оживяват в арт видеото към песента

Нина Николина представя „Сън“ - Картини и скулптури оживяват в арт видеото към песента
17 Май 2021

Нина Николина представя „Сън“. В сингъла, прецизно и с вкус са включени мотиви от българска народна песен. Музиката и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена. Текстът е на Нина Николина. Песента има версия и на английски език. Видеореализацията пък е в типичния за певицата арт стил. Част от снимките са реализирани сред изящните картини и скулптури в Национална академия по изкуствата. Клипът е със специалното участие на Галина Манова – Сатен, включвайки и силно актьорско присъствие на студенти от НАТФИЗ и танцьори от „Танци на високи токчета“. Режисьор, оператор и сценарист е Александър Моллов.

Юни месец стартира отложеното национално турне „Класика & Традиция“ с Държавна опера Русе. Гастролът ще премине през градовете: Казанлък (16.06), Бургас (23.06), Добрич (30.08), Балчик (31.08), Шумен (2.09).

Предстоят и концертите на Нина Николина и „Магическите гласове на България“ на нетрадиционни места – пещерата „Леденика“, Белоградчишките скали и в Родопската теснолинейка с маршрут Септември - Добринище.

Прочетете още