„Нощ на звездите“ ще се проведе на 28 юли в Античния театър и ще излъчи талантите на десетилетието

„Нощ на звездите“ ще се проведе на 28 юли в Античния театър и ще излъчи талантите на десетилетието
19 Юли 2021

Десетото издание на „Нощ на звездите“ ще се проведе на 28 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът, организиран от Фондацията на легендата на цирковото ни изкуство Енчо Керязов, е посветен на талантливите деца на България.

Нощта на звездите започва с официална церемония за награждаването на призовите тройки в категориите Образование, Изкуство и Спорт. Те ще получат юбилейното отличие „Талант на Десетилетието“. Номинации за Десетите годишни награди получиха всички финалисти от проведените досега годишни награди на Фондацията.

„Тази година сме поканили най-добрите артисти, които през годините са впечатлили публиката. Ще има и нови участници, които също ще успеят да завладеят аудиторията. Водещ на церемонията ще бъде един голям приятел на цирковото изкуство – Драгомир Драганов. За 10-ото издание, планирам да подаря мое изпълнение. Това ще бъде един своеобразен мой бенефис. Смятам да предам щафетата на един изключително талантлив, млад и амбициозен еквилибрист – Алекс Костов. Той е изгряващ талант и мисля, че го чакат много звездни сцени“, споделя Енчо Керязов.

Прочетете още