Преслава е на финала на своя избор за концерта в зала "Арена 8888 София"

Преслава е на финала на своя избор за концерта в зала
7 Октомври 2024

На 16 ноември, събота, в най-голямата зала в България – “Арена 8888 София” Преслава ще отбележи своите “20 години на сцена”. Билетите за този уникален концерт вече са разпродадени, но вълненията около него тепърва предстоят. Почти месец преди заветната дата Преслава е изправена пред тежък избор. Тя вече окончателно трябва да подбере песните, които да включи в своя спектакъл и заедно с музикантите от Дани Милев бенд да започнат репетиции за отговорното събитие.

“Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала “Арена София” на 16.11, защото бройката е доста голяма, но просто не мога да реша! Всички ми носят толкова много емоции и всеки от вас има своя любима… От коя ли да се откажа? Помогнете ми, коя трябва задължително да остане в сетлиста?” – обърна се тя къмсвоите верни почитатели, за да я улеснят с мненията си в трудното решение, което трябва да вземе"

Феновете веднага реагираха на молбата на своята любима певица, но както личи от коментарите, те едва ли ще направят избора на Преслава по-лесен. 

Прочетете още