Радостина Николова: „Разплаках се в Backstage-a на Пирин Фолк“

Радостина Николова: „Разплаках се в Backstage-a на Пирин Фолк“
19 Септември 2023

Големият победител в третата конкурсна вечер на XXXI-вото издание на фестивала „Пирин Фолк“ 2023 - Радостина Николова триумфира с песента си „Пиринска душа“ и безапелационно спечели сърцата на зрителите.

След грандиозния финал Радостина Николова беше поканена да гостува в “Tonight with Шкумбата“ по 7/8 ТВ, заедно със Светослав Лобошки и Дешка Петрова, които са екипа, създал песента „Пиринска душа“.

„Музиката е моето призвание! Закърмена съм с българския фолклор – искам да го предавам и разпространявам, защото това ще ни съхрани като народ в годините напред.“, сподели пред водещия на предаването талантливата певица.

Изпълнителката на Diapason Records добави, че е чувствала страхотна емоция, защото обича песента много и смята, че си е проличало в изпълнението. Тя благодари на организаторите от Фен Фолк ТВ, на екипа и на всички зрители от Летния театър в Сандански.

„Когато видях, че зрителите станаха на крака и запяха песента, наистина се разплаках отзад в Backstage-a.. Това е най-голямата награда за един изпълнител, най-ценната!“, добави „Либето“ на българския фолклор.

Прочетете още