Samаr е новото попълнение в каталога на Diapason Records

Samаr е новото попълнение в каталога на Diapason Records
16 Март 2023

Samаr е новият попфолк изпълнител на музикална компания Diapason Records. Той е талантлив, амбициозен и когато си постави цел, нищо не може да го спре.

Кoгaто е едва 5-годишен родителите му го записват на бокс и Samаr се влюбва в ринга. Тренира над 10 години и се състезава професионално. Успява многократно да победи опонентите си и това му носи десетки награди и отличия. Спортът изгражда в Samar дисциплина и перфекционизъм.

Въпреки страстта си към ринга Samar прекъсва спортната си кариера заради здравословни проблеми. Но когато една врата в живота се затваря, друга се отваря и така се ражда любовта му към сценичните изкуства и музиката. През 2021 г. завършва висшето си образование в Нов български университет със специалност „Актьорско майсторство“ и зад гърба си има няколко холивудски продукции с негово участие, като: “The Angel” – 2018 г. (Netflix), “The Princess” – 2022 г. (Netflix), “Pandora” – (2019-2020 г.), “The Toxic Avenger” – 2022 г.

Samar няма музикално образование, но е твърдо решен да се посвети на тази своя страст. През 2022 г. стартира своята музикална кариера и може да се похвали със съвместни проекти с изпълнители като топзвездата Деси Слава, като самият той е съавтор на текста на хитовия сингъл “Само ти”.

До броени дни в ефира на ФЕН ТВ ще се състои и премиерата на първия му солов сингъл и Samar тепърва ще покаже, че има с какво да ни изненада!

Прочетете още