Sinan представи новата си песен и видео „Леко с момчето“

Sinan представи новата си песен и видео „Леко с момчето“
8 Май 2022

Леко с момчето“ е заглавието на новата песен на Sinan, която вече е достъпна във всички музикални платформи. Видеото направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ, информира https://diapasonrecords.com.

След последните си успешни проекти, които бяха колаборации, младата надежда на Диапазон Рекърдс представя солова песен точно за началото на лятото. Парчето е танцувално и мелодично, заредено с много настроение.

„Дуетът ни с Ivi – „Невъзможна любов“ се хареса много от феновете ми. След това и песента ни „Роксана“ с Метин тайфа, в чийто клип участва и самата Роксана, също. Бях изключително щастлив. Реших, че този път е време да пусна самостоятелно парче за всички мои почитатели и фенове на Фен ТВ.“ – споделя Sinan.

Изпълнителят събра приятели, фенове и някои от най-популярните тик-токъри

Видеото към „Леко с момчето“ е снимано в Белгия. Участие взимат племенниците на артист-изпълнителя, негови приятели, фенове, както и някои от популярните в Европа български тик-токъри. Забавна сцена в клипа е и предложението за брак на Sasho Raykov към половинката му Бихита. Двойката има близо 350 хиляди последователи в Tik Tok и 5,5 милиона харесвания в мрежата.  

„Забавлявахме се страхотно по време на снимките на клипа. Чак не ни се искаше да свършват. Това със сигурност е един от най-готините снимачни процеси, които съм имал. Но всичко беше и много професионално. Всички участници във видеото бяха страхотни и им благодаря от сърце, че приеха да участват.“ – коментира се Sinan.

Прочетете още