Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra
16 Ноември 2023

Талантливият Sinan не спира да изненадва феновете си с все по-интересни песни. Звездата на Diapason Records представи новия си проект „Мое сърце“ – международна колаборация с популярните Dzambo Agusevi Orchestra, чиято премиера се състоя в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията.

Dzambo Agusev (Джамбо Агушев) започва кариерата си в малкото градче Струмица, Северна Македония и достига до световната сцена. Фънки тигърът на балканската духова музика, както го наричат, отдавна е спечелил почитатели извън границите на своята родина и заедно с оркестъра си изнася концерти из всички кътчета на Европа и в целия свят.

Sinan признава, че отдавна са приятели с Dzambo Agusev и винаги се възхищавал на изключителния му професионализъм. „Той е голям талант. Но по-важното е, че е невероятен човек – много земен и скромен. Уважавам много работата му, неговото сериозно отношение и коректност.“, сподели изпълнителят.

Двамата се срещат на едно частно парти, където спонтанно възниква идеята да направят обща песен. Музиката на „Мое сърце“ е дело на самия Sinan, аранжиментът е на Dzambo Agusev, а текстът – на Йордан Гергов. Купонджийското видео е заснето в Нидерландия.

Прочетете още