Сръбската звезда Драгана Миркович се развежда

Сръбската звезда Драгана Миркович се развежда
28 Март 2024

Това обяви самата тя пред медиите, като обясни, че е положила усилия да спаси брака си, но не е успяла. 

Изпълнителката се среща със съпруга Toni Bijelic преди 24 години, когато се мести в австрийската столица Виена. Тогава тя е на върха на кариерата си, а веднага след запознанството си с младия и амбициозен бизнесмен, любовта им пламва и скоро двамата се женят. Имат две деца – син и дъщеря. Освен това създават и собствена бизнес империя. Местят се да живеят в замъка Ебенфурт. Оказва се обаче, че след повече от две десетилетия брак, любовната приказка е приключила и сръбската изпълнителка е подала молба за развод.

„Като човек, който е основал целия си живот на честността, чувствам морално задължение да се обърна днес към цялата общественост. Със съжаление трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод. От доста време връзката ми с Тони вече не е това, което беше. През цялото време на практика живеем разделени и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими различия, в името на семейството ми и тъй като съм възпитана по този начин, направих всичко, за да спася единството, което някога сме имали. С течение на времето обаче различията станаха по-големи и осъзнах, че нанасям повече щети на близките си, като насилствено оставам в нещо, което не работи дълго време, отколкото като слагам край на брака ни. Със сигурност оставам вярна  на принципите си, на начина си на живот, както съм вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарал много красиви години.Ето защо това е единственото ми обръщение по повод всичко. Благодаря на медиите за съдействието до момента и ви моля да уважите това решение и да не подсилвате тежкия момент, през който преминава цялото ни семейство.

С надеждата следващия път да се свържа с много по-добри новини, благодаря предварително за разбирането.“,  сподели Dragana Mirkovic.

Прочетете още