Завръщането на поп-фолк певицата Ина на музикалната сцена

Завръщането на поп-фолк певицата Ина на музикалната сцена
11 Октомври 2024

Поп-фолк певицата Ина, известна с хита си “Зелено”, се завръща на музикалната сцена след дълго отсъствие. Изпълнителката, чието истинско име е Антонина Андонова, направи своя дебют през 1999 година с песента “Зелено”, която бързо се превърна в хит и я утвърди като една от водещите фигури в жанра. След като се оттегли от светлините на прожекторите, Ина се посвети на семейството си и работи като учителка в детска градина в София. Въпреки това, любовта към музиката никога не я напусна, и тя продължи да участва в ретро партита и специални събития, за да радва своите фенове.

Сега, след години на пауза, тя е готова да се върне на сцената с нови проекти и песни. Ина споделя, че завръщането ѝ е вдъхновено от желанието да предаде на новото поколение магията на поп-фолка и да покаже, че музиката е вечна.

Феновете ѝ могат да очакват нови хитове и концерти, които ще съживят спомените от златните години на поп-фолка. Завръщането ѝ е дългоочаквано събитие, което обещава да донесе много радост и емоции на почитателите на жанра.

Ето тийзъра към предстоящата ѝ нова песен:

Прочетете още