„Звънят ни чашите“ на Дарко с висока оценка от публиката

„Звънят ни чашите“ на Дарко с висока оценка от публиката
29 Юни 2024

Новата песен на Дарко – „Звънят  ни чашите“, продуцирана от Ара Мюзик, зае 9-то място в класацията за най-излъчвани български песни за изминалата седмица. Това показват данните за седмичната класация, предоставени от дружеството за колективно управление на сродни права в музиката ПРОФОН и испанската мониторинг компания BMAT.

Шлагерната песен на Дарко – „Звънят ни чашите“, бе представена на 14 юни с видео, което носи много лятно настроение. Клипът вече има над 105 000 гледания в YouTube, а позитивните коментари на меломаните не спират да валят.

Песента е по музика на самия изпълнител, текстът е дело на Росен Димитров, а аранжиментът на Пламен Велинов. Композицията ще бъде включена в предстоящия албум с шлагерна музика, който Дарко планира да издаде до края на годината.

„Много съм щастлив, че публиката оцени песента ми. Това е доказателство, че хората имат потребност от шлагерна музика. Благодарен съм на моите продуценти от Ара Мюзик, че заедно направихме един истински добър музикален продукт. Най-вече благодаря на всички, които слушат и гледат „Звънят ни чашите“ и се надявам да съм докоснал сърцата им“, каза Дарко.

Прочетете още