Спечели двоен билет за големия концерт на "Ку-Ку Бенд" в София

Музикантите от „Ку-Ку Бенд“ ще зарадват софийската публика с голям концерт в зала 1 на НДК на 7-ми декември. Музикалният спектакъл е финалът на турнето „Ние сме Ку–Ку Бенд“, което музикантите стартираха през лятото. 

Радио Вероника ти дава възможност да спечелиш двойна покана за концерта, както и достъп до репетицията на групата в зала 1 на НДК.

Попълни регистрационната форма и сподели коя е любимата ти песен на Ку-Ку Бенд

На 2.12 в поздравително шоу Искам ще изтеглим чрез жребий двама победители в играта.

ПЕЧЕЛЯТ: Росица Димитрова и Михаил Минев от София

Официални правила

След 13-годишна пауза, групата отново тръгна на национална обиколка, като всички концерти преминаха изключително емоционално и при огромен интерес в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен,Стара Загора, Велико Търново, Враца, Благоевград, Перник, Созопол, Ямбол и Сандански.

Най-мащабното турне на групата от 2009-та година насам ще завърши с незабравим концерт в столицата. В над двучасов музикален спектакъл „Ку-Ку Бенд“ ще изпълнят едни от най-популярните си песни. Музикантите ще споделят и някои лични истории „от кухнята“ от почти 30-годишната история на групата. Членовете на „Ку-Ку Бенд“ споделят, че любовта към музиката и срещите с публиката е това, което им носи смисъл и ги обединява през всички тези години.

Играта не е активна!