„Звънят ни чашите“ – Новото музикално предложение на Дарко

„Звънят ни чашите“ – Новото музикално предложение на Дарко
14 Юни 2024

Новото музикално предложение на Дарко – „Звънят ни чашите“ бе представено днес. Изпълнителят на Ара Мюзик разказва, че отдавна получавал запитвания от приятелите си кога могат да вземат участие в негов клип. Това го накрало да се замисли, че трябва да се намери подходяща песен, която да носи парти настроение и готини емоции. Така се ражда идеята за „Звънят ни чашите“, която е по музика на самия Дарко. Текстът е дело на Росен Димитров, а аранжиментът е на Пламен Велинов. И Дарко наистина да предизвиква приятелите си с покана да станат главни герои в негово видео.

„За моя радост всички бяха възхитени и нетърпеливи да участват. За съжаление, даже не можахме да включим всички желаещи. Беше интересно да имам толкова приятели до себе си на клип. Радвахме се и забавлявахме заедно по време на снимките, а те постоянно повтаряха как се е сбъднала една тяхна мечта. Това ме прави изключително щастлив и доволен от този проект“, споделя изпълнителят.

В лентата с танците си блесват Яцек Янков, който е професионален актьор и танцьор и чаровната Антонина. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

Датата за премиерата на видеото не е избрана случайно. Приятелка на Дарко, която е сред участничките в клипа и се занимава с нумерология и астрология, посочва точно 14 юни като най-късметлийски.

Песента „Звънят ни чашите“ ще бъде включена в албума с шлагерни песни, който изпълнителят планира да представи на музикалния пазар до края на годината.

Прочетете още